• home
  • photo
  • about
  • about

Despre Posta Romana

Filed Under (Blog) by Lucian Prejbeanu on 20-12-2008

Spuneam pe CraiovaForum acum ceva timp ca am fost depistat in localitate de catre un radar fix cu viteza de 107.8 Km/h.
In vederea solutionarii problemei am trimis o recomandata cu confirmare de primire la IPJ Valcea. Toate bune si frumoase numai ca la mai bine de o luna de cand trimisesem recomandata, nu-mi ajunsese inapoi confirmarea de primire si incepeam sa-mi fac griji. Zilele trecute insa a ajuns. Ce scria pe ea? Pai scria ca a fost primita la destinatie pe data de 14.11.2008. Adica la putin timp dupa ce o trimisesem. In schimb mai era o stampiluta cu data cand s-a intors, cand a ajuns in Craiova: 16.12.2008. Adica la o luna si 2 zile de cand a plecat de la Valcea.
Eu unul tin minte ca a batut destul de tare vantul in ultimul timp si sunt convins ca ar fi ajuns destul de repede daca o lasau in soarta acestuia. De asemenea, si porumbeii cred ca ajung mai repede, pana la urma zboara in linie dreapta. Acum ma gandesc la faptul ca poate au trimis-o cu un postas, pe jos. Dar am citit undeva ca media omului de mers, la pas, este de 6 km pe ora. Facand un calcul simplu, la un program de 8 ore pe zi si peste 22 zile lucratoare pe luna, ajungem la concluzia ca un postas parcurge peste 1.000 de Kilometri pe jos in timpul asta. Deci avea timp sa vina si sa se intoarca de vreo cateva ori.
Este o enigma totala pentru mine. Ce s-a intamplat cu ţidula mea de a facut mai bine de o luna pe drum de la Valcea si pana la Craiova.
Sunt multumit totusi ca a ajuns.

14.11 si de mine pe 17.12

Comments:

(1) Comment for the first post!

Post a comment

Leave a Reply