• home
  • photo
  • about
  • about

Zi de cacat

Filed Under (Blog) by Lucian Prejbeanu on 17-03-2009

Cum e posibil ma sa platesti factura la mobil direct la sediul Vodafone si dupa 2 ore sa ti-l taie? Si nici macar sa nu poti suna la ei de pe telefonul cu pricina pentru ca nu mai poti apela niciun numar de pe numarul blocat, nici chiar pe cele de la relatii cu clientii sa le explici cum sta treaba. Si suni frumos d epe fix, dupa 5 minute se intrerupe. Suni iarasi, raspunde o duduie dupa vreo 7 minute, explic problema, imi spune ca-mi face lagatura la persoane juridice… cade linia. Revin, cer direct la persoane juridice, explic tanarului care-i problema, isi cere scuze, deblocheaza situatia. Si daca tot a fost dragut il intreb si despre cererile mele de anul trecut referitoare la imposibilitatea accesarii Online Shop-ului atunci cand sunt logat. Si cea mai importanta, de ce nu primesc facturile deloc. Nu ar fi o problema DACA NU AR TREBUI SA LE CONTABILIZEZ fiind pe persoana juridica idiotilor stimabililor! Am trimis si fax si mail-uri si nimic, nicio rezolvare. Sunt aproape 6 luni de cand eu platesc niste facturi la telefon si tot ce am la mana sunt niste facturi duplicat fara valoare contabila. Evident ca nu a stiut ce sa-mi raspunda si ca o sa fiu informat de catre colegii lui care se ocupa de aceste probleme.
Btw, daca va intrebati de ce nu am platit, motivul il aveti mai sus: nu am facturi si refuz sa platesc pana nu-mi trimit facturile la sediu in original. Sau pana nu ma strang cu usa si ma ameninta ca mi-l taie.

In fine, plec de acasa cu treaba pentru aproximativ o ora. Pe drum numai soferi cretini. Astazi iar au iesit toti pe drumuri. Ajung la Politia rutiera pe Amaradia si ce sa vezi, acolo program de 3 ore pe zi, una dimineata de la 10 la 11 (pai de ce sa se trezeasca devreme?) si alte doua dupa-masa de la 15 la 17. Adica daca eu am program de birou de la 9 la 17 trebuie sa lipsesc de la servici sa-mi rezolv problemele. Intreb pe cineva de acolo:

– Un numar de telefon unde sa pot suna sa ma informez, sa nu mai bat degeaba drumul pana a ici este?
– Nu.
– O adresa de email?
– Nu.
– Un site?
– Nu.
– Deci musai trebuie sa ajung pana aici in timpul celor 3 ore zilnice de program ca sa aflu ce ma intereseaza.
– Da.

Uhm, draci, nervi, injuraturi. Cand sa plec, vad ca sunt blocat de un Ford Ka desi exact langa mine era loc de parcare, de asemenea peste drum erau vreo 3. Dar locul de langa mine era liber de cand venisem eu. Dai claxoane, injuraturi. Nimic.
Inchid masina si intru inapoi in sediu, intreb pe toata lumea: “Cineva cu un ford ka”? Dupa ce am intrebat de vreo 2-3 ori o duduie imbracata in mov raspunde: “- Da e al meu”. Stiti, va rog mult, m-ati blocat desi era loc exact langa mine, va rog sa veniti sa-mi dati voie sa ies. Ghici ce? Duduia raspunde:
“- Ce dom’le ai asteptat mult dupa mine? Te-am deranjat? Nu mai puteai sa mai astepti?
– Don’soara stiti, eu v-am rugat frumos, aveati loc langa mine si ati ales sa parcati in spatele meu, normal ca m-ati deranjat.
– Pai am crezut ca nu stau mult dar ce atata scandal, nu puteati sa asteptati sa ies?
– Uite ca nu puteam sa astept mai mult decat am asteptat. Asa ca misca-ti fundul de pitipoanca si muta-ti masina pana nu uit de politete”
Nu spun ca a inceput sa ma balacareasca in timp ce se deplasa spre masina. Am plecat acasa. Pe drum am mancat ceva. Si faptul ca eram nemancat a contribuit la starea de nervozitate. Mi-a mai trecut.
Scuzati greselile dar nu stau sa le mai corectez…

Post a comment

Leave a Reply