• home
  • photo
  • about
  • about

Bunatati de la Lactag

Filed Under (Ce-mi place) by Lucian Prejbeanu on 14-11-2012

Lactag4Nu v-am zis dar eu de vreo saptamana si ceva sunt la regim. Aparent chiar da rezultate in ciuda programului haotic pe care il am in general. Si cum parca tot universul a complotat impotriva mea ca sa tin acest regim (desigur, vointa mea e de fier oricum) asa a fost pentru mine si surpriza de azi.
Dieta mea se bazeaza in mare parte pe lactate (iaurt, lapte, branza dietetica, sana) cu un continut mai mic de grasimi (nu, nu tin mereu cont de asta).
Azi, in jurul orei 15:00 ma suna a mea consoarta cum ca mi-a venit "un pachet dragut" care ma asteapta in frigider dar ca oricat as insista nu imi dezvaluie continutul nici picata cu ceara.
Si ce sa vezi? In frigider ma astepta frumos o geanta termorezistenta pe care scria "Lactag" si care avea atasata o eticheta pe care era numele meu. A mea consoarta era desigur toata un ranjet….
In pachet aveam asezate frumos cateva produse lactate care se pare ca vor face parte din dieta mea din urmatoarele zile: iaurt, sana, smantana si branzica Fagaras.
Nu stiu voi daca ati patit-o insa eu, de cand am hotarat sa fiu putin mai atent la ceea ce cumpar si ce includ in alimentatia zilnica, sunt de altfel si mult mai atent la ingrediente. Mare mi-a fost surpriza cand ma aflam la raionul de lactate ca numai 2-3 firme au iaurtul "natural" chiar natural, majoritatea continand lapte praf si conservanti si multe alte ingrediente la care nici nu vreau sa ma gandesc.
Am descoperit ca Lactag este cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui din judetul Arges, cu o traditie de peste 50 ani si care o data cu procesul de rebranding si-a largit si gama de produse.
Da, Lactag e una din firmele pe care daca le voi gasi la raft in mod clar nu o voi evita.

Intrati si voi pe site-ul pegustate.ro pentru a va surprinde intai vazul si ulterior, daca decideti sa realizati acasa retetele de pe site sa va surprindeti si papilele gustative si de ce nu, prietenii.

Surprize de genul sa tot am!

Lactag0Lactag3

 

 

 

 

 

 

Lactag5Lactag6

 

Lactag7Lactag9

 

 

 

 

 

 

 

Voi ce lactate consumati?

Comments:

(2) Comments for the first post!

Post a comment

Leave a Reply