• home
  • photo
  • about
  • about

Continut de calitate vs. continut platit

Filed Under (Blogosfera) by Lucian Prejbeanu on 07-10-2015

Am mai scris pe blog despre asta acum multi ani, am avut si cateva contre legate de subiectul asta cu diversi bloggeri asa-zisi A-listeri. Crearea de continut original si interesant pentru cititori este foarte dificila dar toti (nu majoritatea, nu cei mai multi) bloggerii mari au ajuns acolo pentru ca au reusit sa faca asta, au reusit sa creeze continut de calitate, original, continut pentru care nu au fost platiti.

La un moment dat insa, au inceput sa apara campaniile, sa fie platiti pentru a scrie. Lucru nu tocmai rau dar cand numarul de postari platite il depaseste pe cel al continutului propriu scris din pasiune, atunci nu mai e deloc in regula.

Personal cred ca un blogger ar trebui sa castige din blog, ar trebui sa castige atat de mult incat sa traiasca din asta dar nu ar trebui sa sacrifice in schimbul banilor continutul de calitate al blogului, continut ce i-a adus initial faima si cititorii. Asa risti sa-ti sacrifici comunitatea si sa o pierzi.

Parerea mea este ca postatile platite nu ar trebui sa fie mai mult de 20% din numarul total al acestora.

Voi ce parere aveti? Cat la suta din numarul total de postari pe blog ar trebui sa fie platit si cat continut generat din pasiune?

Comments:

(7) Comments for the first post!

Post a comment

Leave a Reply