• home
  • photo
  • about
  • about

Despre “necuvantatorii” din Consiliul Local Craiova

Filed Under (Politica) by Lucian Prejbeanu on 24-09-2015

De 3 ani si 3 luni (actualul mandat) urmaresc lunar sedintele Consiliului Local Craiova, am lipsit cred ca la maxim 5 din cele peste 40 din actualul mandat. Cam dupa un an am observat ca sunt aceleasi persoane care iau cuvantul in timpul sedintelor, numarul acestora fiind cam de 8, maxim 10 din cei 27 Consilieri pe care ii are Craiova. Restul facand doar figuratie. Cam dupa jumatatea mandatului au incetat sa mai ridice si mana cand se voteaza, considerand poate ca e un efort mult prea mare pe care ar trebui sa-l faca. Recunosc faptul ca in general cei din opozitie sunt cei mai vocali, dar si din cadrul puterii sunt persoane care nu doar ca au pareri pe care si le expun in mod public in cadrul sedintelor dar si aduc amendamente care se voteaza in cadrul sedintelor. Imi vin acum in minte 2 persoane din cadrul PSD care in mod constant au ceva de spus si cred ca merita mentionate: Dl. Nicoli si D-ra Predescu. Din partea mea au doar felicitari. Restul insa respira aerul din sala de consiliu degeaba. Bine, pentru ei nu este degeaba, primesc o indemnizatie lunara (mult prea mica pentru responsabilitate cred eu dar asta e o alta discutie).
Astazi insa a avut loc o premiera! Unul din “necuvantatori” a vorbit. Nu stiu sa spun cine este ca nu s-a prezentat (probabil a considerat ca a fost de ajuns acum mai bine de 3 ani cand a depus juramantul de investitura) dar a vorbit. Putin, incet, nu am inteles nimic, deh, lispa de experienta si-a spus cuvantul, nu a reusit sa vorbeasca la microfon. Dar cel putin a reusit sa faca asta. FELICITARI!

As vrea sa vad niste sedinte mai animate in care, chiar daca de fatada, deciziile sa fie dezbatute si hotarate in cadrul sedintei nu in spatele unor usi inchise la partid si apoi doar sa se voteze in sala. Dar visez cu ochii deschisi (asa cum fac mai toti consilierii in cadrul sedintelor)…

Post a comment

Leave a Reply