• home
  • photo
  • about
  • about

Dispenser de sapun lichid cu senzor

Filed Under (Traim in Romania) by Lucian Prejbeanu on 06-11-2011

Am vazut de curand o reclama la un device care poate fi intr-adevar comod sau folositor dar motivele pentru care te indemnau sa cumperi erau mult prea retardate. Cuvintele din reclama m-au facut sa exclam:

Dispenserul de sapun lichid cu senzor e cel mai stupid dispozitiv inventat in ultimul timp iar reclama pe masura.

Reclama suna ceva de genul: Deoarece se atinge de fiecare data cu mainile voastre pline de bacterii, sapunul clasic sau cel lichid cu dispenser manual este si el plin de bacterii, etc, etc. Acum sa ne gandim logic. Care este prima functie a unui sapun? Pai… sa curete murdaria si sa elimine bacteriile de pe soap-magic-dozator-electric-de-sapun-lichid-cu-senzormaini. Pai atunci daca el faca asta implicit cum poti spune ca e plin de bacterii? Hai sa zicem de cel lichid cu pompita clasica e plin de bacterii pentru ca apesi pe el cand esti murdar dar ulterior te speli ca tot omul deci chiar daca ai luat bacterii de pe pompita aia, le curati dupa. Cum poti spune ca produsul tau e bun pentru ca nu mai trebuie sa apesi pe el si sa te infectezi cu bacterii cand scopul in care se foloseste este sa curate bacteriile? E ca si cum ai spune: vindem un sapun de cacat prost calitativ (pentru ca in reclama se vindea cu tot cu sapun si rezerve) care nu face nimic dar esti totusi protejat de bacterii pentru ca nu mai trebuie sa atingi capacul de la vechiul tau sapun lichid si astfel sa iei bacteriile de acolo.

Sa fim seriosi! Am vazut motive mai bune si mai de bun simt invocate in reclame la aparate similare. Ca de exemplu faptul ca sapunul clasic lasat prea mult timp in apa se distruge sau ca aluneca si cade peste tot. Un alt motiv ar fi ca e “fun” si copii il adora deci se spala mai des :D (asta pana se plictisesc de el). Dar in niciun caz ca te protejeaza de bacterii si alte prostii!

Imi pare rau ca nu am reusit sa gasesc produsul cu pricina sau reclama originala, tot ce am gasit a fost o imagine cu un device cu functii similare, vandut prin teleshopping a carui reclama e mai de bun simt.

Ati folosi un astfel de aparat? Daca da, care ar fi motivele?

Post a comment

Leave a Reply