• home
  • photo
  • about
  • about

iRealitatea tag spam

Filed Under (Blog) by Lucian Prejbeanu on 16-09-2008

Stiti, eu inteleg pana la un anumit punct lupta asta pentru imblanzirea paienjenilor motoarelor de cautare dar totusi nu as merge atat de departe:

Tactici pentru a-ti aduce vizite in plus pe site-ul tau:
1. Te apuci sa scrii un articol despre Angelina Jolie doar pentru ca da bine in Gugăl.
2. Ai grija sa mentionezi buzele, tatuajele, ochii
3. Adaugi si cuvantul cheie: “foto” pentru cei ce vor cauta doar imagini sau chiar “foto”
4. Culmea tupeului insa: pui taguri ca “bisexual”, “Brad Pitt”, “tatuaje”. Bun, inteleg “tatuaje”, exista si in articol cuvantul. Mai inteleg si “Brad Pitt” ca deh, e jumate din “Brangelina”. Dar totusi, ce cauta acolo “bisexual”? Femeia asta are cativa copii infiati si altii facuti “pe cale naturala”. Daca a facut 1-2 filme (Vezi Gia) in care avea tendinte lesbiene nu inseamna caeste bisexuala. Poate ca a fost sau poate ca este si acum dar cu siguranta are grija sa tina acest lucru in frau, pozand oarecum intr-o postura de “femeie de casa”.

Dar va spun eu de ce au folosit acel tag: pentru amicu’ Google. Pai cand o sa se duca la o sala de internet un exemplar din specia “cocalarus comunus”, dupa ce se logheaza pe “mess” si da un mass, o sa intre pe Gugăl si o sa caute: “Angelina Jolie sex” (apropos, ma mir cum de nu au adaugat si tagul asta) si o sa apara in primele rezultate site-ul iRealitatea tv si hopa 1UP.

Post a comment

Leave a Reply