• home
  • photo
  • about
  • about

Povestea unui… webdesigner

Filed Under (Blog) by Lucian Prejbeanu on 19-02-2009

Primesc des spam, foarte des, mult mai des decat mi-as dori. Si rar citesc ce-mi scriu cei care trimit spam. Uneori cred ca fac bine dar dupa intamplarea din aceasta seara cred ca ar trebui sa citesc mai des mail-urile din spam. Nu de alta dar o portie de ras nu strica niciodata.

Deci sa incepem povestioara noastra cu email-ul primit.

Imi zic: “ia sa vedem ce fac astia de au peste 8.000 de cititori si dau gratuit anunturi si mai ales de unde sunt. Si uite asa ajung pe “site” si ma lovesc amintirile. Amintiri proprii de pe vremea cand foloseam netscape sa-mi fac site-uri cu poze si sa le hostez pe go.ro. Adica amintiri de acum… 8 ani. Dar parca totusi ale mele aratau mai bine. Imediat verific arhiva si gasesc ceva din 2004. Nu chiar asa de vechi dar totusi, mai bun decat ce am vazut in site-ul din spam:

Dupa ce am ras copios si mi-am amintit cu nostalgie de anul 1998 cand am descoperit internetul, am zis sa vad si eu niste statistici, daca tot au trafic pus pe site.

Vizitatori în ultimele 24 de ore: 5
Vizitatori în ultimele 7 zile: 30
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 540

Zic: super tare frate!
Mai citesc ceva perle (”Toate drepturile sunt rezervate.”) si apoi decid sa vad ce e in root, pentru ca url-ul era cu /anunturi. Acolo si mai mare surpriza dupa primul scroll down:

Am continuat sa navighez site-ul, m-am uitat putin in sursa:

sau:

Dar cea mai mare surpriza am avut-o cand am observat scroll-ul de jos si curios din fire am zis sa vad de ce e pagina asa lata:

Si fiindca eram in footerul paginii, in dreapta de tot, ajuns acolo din curiozitate, am observat ca site-ul nu e facut acasa in orele de dupa luarea “permisiunul de conducere al unui calculator” ci de o firma de webdesign:

Copyright © 2008 by Informatii Agrorurale | Design oferit de Extradesign

Si au link, adica au site. Click sa vedem:

Pai ma, cum vine asta Myx si Connex ca astia nu mai sunt de mult pe piata? Sa fi uitat vodafone sa faca update la pagina asta?

Uhm ia sa dam click pe link-ul de la support:

Not Found
The requested URL /support/ was not found on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Hai ma ce naiba, plecam de la un site de 2 lei si aflam ca dupa atatia ani de vodafone in Romania n-au fost in stare sa schimbe mesajele de eroare de la serviciile raposatei myx?

Si uite asa aflam cum face lumea spam, cum face lumea site-uri si mai ales cum mari companii nu-si actualizeaza serviciile.

Apropos, mai am una cu vodafone grea de tot dar astept sa-i amenint cu renuntarea la contract intai si dupa v-o zic, sa vedem ce reactie au. Maine-i sun iar.

Pana atunci delectati-va cu minunatul site: informatiiagrorurale.ro

Post a comment

Leave a Reply