• home
  • photo
  • about
  • about

Timpul liber pe internet – alegeri fara limita

Filed Under (Online) by Lucian Prejbeanu on 04-07-2012

Nelimitat – acesta este cuvantul cel mai potrivit atunci cand vine vorba despre internet. Ar putea deveni chiar un sinonim, asa cum Google a devenit echivalent pentru cautare online. Oriunde s-ar afla, atat timp cat are acces la internet, o persoana are posibilitati nelimitate de informare, comunicare si divertisment.

Pentru timpul liber, internetul a devenit un aliat de nadejde. Pe de o parte ofera informatii pertinente in legatura cu evenimentele care au avut si care vor avea loc. Cei care sunt amatori de evenimente de orice fel (culturale, concerte, festivaluri etc.) pot gasi online informatii, program si alte elemente de folos.

Pe de alta parte, internetul este in sine o sursa de divertisment. Pentru unii, comunicarea este partea de divertisment, socializarea online a devenit o forma de petrecere a timpului liber pentru multe persoane. Dovada este chiar succesul impresionant al retelelor de socializare online, “explozia” din ultimii ani.

Exista foarte multe site-uri de divertisment, jocurile ocupand un loc aparte. Jocuri de noroc precum jocul de poker sau jocuri gratuite, jocuri pe baza de abonament, jocuri de strategie, sporturi online, pariuri sportive – toate sunt extrem de usor de accesat.

Pe internet, advesari (parteneri) de joc pot fi gasiti oricand, chiar si din tari indepartate. “Limba internationala” a jocurilor online este cunoscuta de toti cei care acceseaza siteurile de specialitate si care petrec ore in sir online, distrandu-se.

Jocul ii atrage mereu pe adulti, jocul nu mai este de multa vreme ceva caracteristic copiilor. De fapt, industria jocurilor dedicate adultilor a ajuns la cote foarte mari, profitand de faptul ca adultii au si posibilitatile financiare de a-si “sponsoriza” pasiunile…

Post a comment

Leave a Reply