• home
  • photo
  • about
  • about

Vacanta exotica aproape moka

Filed Under (Online) by Lucian Prejbeanu on 12-06-2013

paravionIntr-o zi de primavara insorita, stateam cu prietenul meu Dragos intr-o cafenea foarte draguta si ne uitam de locatii exotice pentru o vacanta. Tot cautand si navigand am zis sa facem o aroganta amxima si sa vedem cat ar costa o luna (30 zile, da?) pentru 2 persoane, la minim 3 stele, in Thailanda. Nu mare ne-a fost surpriza sa gasim cazare in vile pe malul marii, superbe de altfel, cu mai putin de 300 Euro. Nu de persoana, 300 euro pentru 2 persoane, cazarea. 30 ZILE! Am facut repede o socoteala si e mai ieftin decat o chirie in Bucuresti. Totusi discutam despre o destinatie turistica unde te cazezi cu 5 euro pe zi de persoana. Pasul urmator a fost sa ne cautam zboruri si am apelat, ca de obicei, la paravion.ro unde cu usurinta maxima gasesti oferte de la cele mai importante companii aeriene, cu toate conexiunile posibile (nu prea sunt zboruri directe intre Romania si Thailanda). La o socoteala simpla cu inca 1300 euro gasim si biletele de avion. Bineinteles in functie de perioada.

Am observat ca sunt diferente foarte mari intre companiile aeriene si mai ales intre clasele de zbor. Am gasit si bilete cu 13.000 Euro. Evident am zis pas.

Pe site-ul paravion.ro puteti foarte usor sa selectati diferite filtre care sa va ajute in alegerea zborului, numarul de escale, perioada, companie, puteti sorta in functie de durata zborului, ora de decolare, ora de aterizare, samd.

Pe langa biletele de avion, pe site-ul paravion.ro mai puteti cauta si oferte de turism, puteti inchiria autovehicule sau inchiria camere la hoteluri. Site-ul este bine structurat, cu diversele promotii la indemana, scurtaturi catre cele mai importante destinatii, cele mai ieftine bilete de avion sau un scurt istoric al cautarilor tale pentru a le avea la indemana la o ulterioara revenire pe site.

Postare scrisa pentru concursul Blogal Initiative, concurs pe care daca l-as castiga, evident ca l-as alege pe Dragos ca si insotitor. 

Comments:

(2) Comments for the first post!

Post a comment

Leave a Reply